2009. szeptember 22., kedd

Fotómaraton - Kiállítás!!!

Mindenkit sok szeretettel várunk az 1. dunaszerdahelyi fotómaraton kiállításmegnyitójára, mely október 2-án kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ (kultúrház) aulájában 18:00 órai kezdettel. A kiállítást megnyitja Kiss "Gibbó" Gábor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindenkit sok szeretettel várunk az 1. dunaszerdahelyi fotómaratonra mely Július 25-én kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi fotoklubDS által.

A fotómaraton egy olyan rendezvény, melyen egy nap áll a résztvevők rendelkezésére, hogy a megadott 5 témán belül a lehető legjobb fotókat készítsék el egy nap alatt Dunaszerdahelyen.

Nevezni reggel 9-től lehet majd a Csemadok udvarán és legkésőbb este 9-kor kell leadni a nevezési lapot. Ezzel zárul le a résztvevő napja és ezzel biztosítja be, hogy részt vett a fotómaratonon és az általa készített fotókat benevezi a kiállításra kerülő képek közé.

A fotómaratonon készült képeket (filmes vagy digitális) legkésőbb másnap, azaz 26-án vasárnap este 8-ig kell leadni ugyanott a Csemadok udvarán. (Ha filmre fotóztál elég lesz a negatív is vagy a kihivatlan tekercs, többit mi megoldjuk.)

A bérkezett képeket szakmai zsüri bírálja majd el és a legjobbakból kiállítást szervezünk, melyre minden résztvevő meghívót kap.

Tehát nem kell mást tenni mint kézbe venni bármilyen fényképezőgépet, lyukkamerától a csúcsprofiig, és fotózni egy jót a városban.

Ha bármilyen kérdésed van írd meg jobb oldalt az üzenőfalon, vagy emailben a fotoklubds@gmail.com címre.

Itt találod a Csemadok épületét


Csemadok nagyobb térképen való megjelenítése